Macellum - Ny software

Ny version af softwaren ude!

Vi har i længere tid arbejdet på at få en ny version af vores software på markedet. Den rummer en kæmpe opdatering af den bagvedliggende blockchain-teknologi.

Det har været nødvendigt for at vi kan leve op til moderne standarder og hele tiden levere et state-of-the-art produkt til vores kunder.

Derudover har vi også opdateret vores User Interface både på den visuelle front, men vi har også tilføjet nye features i portalen som før ikke har været tilgængelige.

Alt i alt er vi utroligt stolte af at kunne præsentere Macellum v.2.0 og glæder os til at udrulle softwaren blandt vores eksisterende kunder.

Features

Vi har fået en lang række nye features som vi er stolte af at kunne præsentere med denne update. Du kan lære mere om den komplette funktionalitet ved at læse vores beskrivelse af vores service.

1  – Opdateret blockchain

Der sker meget indenfor blockchain og det er med at holde sig opdateret konstant for at være med på de seneste teknologier.

Vi har derfor valgt at basere vores blockchain på Ethereum.

Ethereum er foruden at være teknologien bag crypto-valutaen, ETH, blandt de mest avancerede blockchain-teknologier på markedet i dag og er blevet standard for mange tusinde applikationer.

2 – Forbedret User Interface

Vi har i denne opdatering forbedret vores User Interface for at gøre det endnu nemmere at adminstrere sine handler.

  • Nyt dashboard
  • Forbedret handelsoverblik
  • Ny journalisering

3 – Integration til regnskabsprogrammer

Det er nu muligt, at synkronisere dine handelsdata direkte mellem dit regnskabsprogram og Macellum, så alle handler journaliseres på vores blockchain og du dermed bevarer al historisk data.

Leave a Comment

Seneste blogindlæg

Solution Hub
Macellum - Ny software